Proizvodnja sistema za zastakljivanje terasa

Proizvodnja

Proizvodni pogon ,,Fit in''-a , je opremljen savremenom linijom za izradu PVC stolarije, i linijom za izradu aluminijumske bravarije. Sve operacije se obavljaju mašinski, pa je i sam kvalitet sistema za zastakljivanje na visokom nivou. Procesi se obavljaju uz poštovanje svih građevinskih mera i propisa, uz korišćenje sredstava zaštite na radu.

Svaki radni nalog, je detaljno opisan dokumentacijom, a svi procesi su opisani procedurama za kontrolu kvaliteta. Takav pristup poslu, umanjuje mogućnost pojave propusta.

Zaposleni u proizvodnji u Fit in-u su ljudi sa velikim iskustvom u realizaciji specifičnih zahteva poput: zastakljivanja terasa, proizvodnje krovova, i nadstrešnica, Izradi zimskih bašti, staklenih kancelarijskih pregrada (fiksnih i pomičnih), enterijerskih staklenih vrata, staklenih ograda, tuš kabina po meri... Jednom rečju zaposleni poseduju znanje i iskustvo pri izradi svih rešenja za eksterijer i enterijer..

Ovo je jedan od razloga, zbog koga naši montažeri sa lakoćom rešavaju sve izazove..

Ugradnja:

Monteri poseduju veliko iskustvo, jer Fit in svakodnevno obavlja nekoliko montaža. Zaposleni na monaži su opremljeni najsavremenijim alatima, uz opremu za bezbednost na radu. Razrađene procedure i kontrola kvaliteta montaže ključni su faktor dobar finalni rezultat..

Još od osnivanja, Fit in je organizovan na taj način, da sve svoje projekte realizuje po sistemu ,,ključ u ruke''. Bravarski, limarski radovi, obrada špaletni sastavni su deo našeg posla, pa svojim klijentima i te usluge pružamo. Naši sistemi za zastakljivanje terse, bašte kafića, ili bilo koji drugi proizvod ispraćen je svim potrebnim uslugama koje štede novac i vreme našim klijentima..

Izaberite Fit in, i poštedite sebe dodatnih troškova !