O nama

Fit in je preduzeće čija je oblast delovanja projektovanje, proizvodnja i ugradnja svih vrsta aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, sa posebnim akcentom na zastakljivanje terasa.

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja kako za eksterijer, i enterijer. Kompletna izrada letnjih I zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sa sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca I padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklenavrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi...).

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim, I drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi. Fotografije naših referenci, govore vise od 1000 reči.

Sve na jednom mestu, uz poštovanje svih normi pri projektovanju, proizvodnji, montaži I servisu! Sve to BEZ DODATNIH TROŠKOVA, po sistemu ,,KLJUČ U RUKE’’!

Saradnja sa proizvođačima najkvalitetnijih repromaterijala u kombinaciji sa velikim iskustvom glavni su faktori koji nas čine prepoznatljivim na tržištu.

Našim klijentima nudimo i svu prateću opremu o čemu možete više saznati na stranici koja opisuje proizvode.

Lasersko uzimanje mera i odmeravanje vagresa , besplatne konsultacije pri izboru rešenja za konkretne probleme, definisanje detalja koji se tiču rokova izrade i obavljanja radova ugovorom, precizna izrada i montaža, opšivanje (limarski radovi), obrada špaletni (dovođenje do stanja pred gletovanje), garancija na obavljene radove i materijal, i besplatan servis za Vas u garantnom roku čine nas jedinstvenim na tržištu.

Saradnja sa renomiranim proizvođačima kao što su "Dorma", "Hafele" i "Vizyon" (čiji smo zvanični predstavnici na našem tržištu) i ekspertiza koju posedujemo, garant su visokog kvaliteta i konkurentne cene naših proizvoda.

Naš tim inženjera Vam uvek stoji na raspolaganju sa ciljem pronalaženja optimalnog rešenja.

Kontaktirajte nas.


Klijenati koji su nam ukazali poverenjeehting_logo        MDS_logo        NLBBank_logo        Periskal_logo        PrivrednakomoraBeograda_logo        redelephant_logo        Vranac_logo   

CFKVracar_logo        HeaderCorpo_logo   

slavijalux_logo